0
Winkelmand

Kip in warme duivelse marinade van René Pluijm

De Bourgogne in Frankrijk staat bekend om de heerlijke scherpe mosterd uit Dijon. Hiermee kun je een heerlijk stukje kip marineren. Heerlijk, om je vingers bij af te likken!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak een marinade van alle ingrediënten. Leg de kip op een stuk aluminiumfolie en smeer in met het mengsel. Vouw vervolgens de folie goed dicht.
  2. Leg het pakketje op de barbecue en gaar de kip in 10 minuten.
  3. Haal de kip uit de folie en leg de kip op de grill. Gril de kip aan beide zijden 2 à 3 minuten tot er een heerlijk knapperig korstje ontstaat.

Ingrediënten

4 personen

8 kippendijen

2 eetlepels dijonmosterd

2 knoflook

scheut olijfolie (naar smaak toevoegen)

scheut witte wijn (naar smaak toevoegen)

1 eetlepel bruine suiker

snuf cayennepeper (naar smaak toevoegen)

zeezout (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

2387565000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Marne Dijon mosterd scherp product photo
Marne Dijon mosterd scherpDijon mosterd 235 gr0,85
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Coop Huiswijn wit halfzoet product photo
Coop Huiswijn wit halfzoetCoop Huiswijn wit halfzoet3,99
Alternatief
1
Van Gilse Bruine kandij fijn product photo
Van Gilse Bruine kandij fijnVan Gilse Bruine Kandij Fijn 500 Gram Doos2,15
Alternatief
1
Verstegen Cayennepeper product photo
Verstegen CayennepeperVerstegen cayennepeper 35 g Pot2,29
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1

Alternatief