0
Winkelmand

Kipfilet gevuld met garnalen en dille

Probeer ook eens deze kipfilet gevuld met garnalen en dille!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de kipfilets in de lengte voorzichtig in met een scherp mes zodat je een envelopje krijgt. Haal de haasjes (de langwerpige stukjes) los en snijd ze heel fijn.
  2. Meng de haasjes met de garnalen en dille en breng op smaak met zout en peper.
  3. Vul de inkepingen met dit mengsel en druk het vlees goed dicht. Zet vast met een cocktailprikker of een stukje keukengaren.
  4. Verhit de boter en olie in een koekenpan en braad hierin de kipfilets op een lage stand in circa 20 minuten rondom gaar.
  5. Laat afgedekt even rusten en snijd de filets in dikke plakken.

Ingrediënten

4 personen

4 kipfilets

200 gram Hollandse garnalen gepeld

4 takjes verse dille grof gehakt

1 eetlepel boter

1 eetlepel olie

Ingrediënten

Voor 4 personen

Kipfilet product photo
KipfiletCOOP Kipfilet 2020+ Fixed Weight 2st4,31
Alternatief
1
Hollandse garnalen product photo
Hollandse garnalenHollandse garnalen4,59
Alternatief
2
Verse dille product photo
Verse dilleVerse dille1,15
Alternatief
1
g'woon Halvarine product photo
g'woon Halvarineg'woon Halvarine 500gr0,75
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 250ml2,89
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
225
Koolhydraten
0
Vetten
8
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
39
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0