0
Winkelmand

Kipfilet gevuld met pesto en parmaham

Probeer ook eens deze kipfilet gevuld met pesto en parmaham!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Verwijder eventuele peesjes uit de kipfilet. Snijd de kipfilet in de lengterichting open. Leg hier om en om wat plakjes tomaat en mozzarella tussen.
  2. Smeer de kipfilet in met pesto. Strooi er zout en peper over. Omwikkel het geheel met parmaham (steek er eventueel een prikkertje in om vast te zetten). Leg de kip in de ovenschaal(tjes)
  3. Zet de ovenschaal(-tjes) circa 25 minuten in het midden van de oven tot de kip gaar is.
  4. Lekker met pasta en tomatensaus en een ovenschoteltje van gemengde groenten, knoflook en verse kruiden.

Ingrediënten

2 personen

2 kipfilets

1 tomaat in dunne plakken

1 bol mozzarella in dunne plakken

1 eetlepel groene pesto

4 plakken parmaham

Ingrediënten

Voor 2 personen

Kipfilet product photo
KipfiletCOOP Kipfilet 2020+ Fixed Weight 2st4,31
Alternatief
1
Trostomaten product photo
TrostomatenCoop trostomaten 500g schaaltje1,99
Alternatief
1
7611612160056 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Groene pesto multipack product photo
g'woon Groene pesto multipackg'woon Groene Pesto 2x90gr1,89
Alternatief
1
8719189104332 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
425
Koolhydraten
54
Vetten
21
Verzadigde vetten
10
Eiwitten
55
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0