0
Winkelmand

Kipfilet gevuld met pesto en parmaham

Probeer eens deze kipfilet gevuld met pesto en parmaham!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C
  2. Verwijder eventuele peesjes uit de kipfilet
  3. Snijd de kipfilet in de lengterichting open
  4. Leg hier om en om wat plakjes tomaat en mozzarella tussen
  5. Smeer de kipfilet in met pesto
  6. Strooi er zout en peper over
  7. Omwikkel het geheel met parmaham (steek er eventueel een prikkertje in om vast te zetten)
  8. Vet de ovenschaal (-tjes) in met olijfolie en leg de kip erin
  9. Zet de ovenschaal(-tjes) circa 25 minuten in het midden van de oven tot de kip gaar is
  10. Lekker met pasta en tomatensaus en een ovenschoteltje van gemengde groenten, knoflook en verse kruiden

Ingrediënten

2 personen

2 kipfilets

1 tomaat in dunne plakken

1 bolletje mozzarella in dunne plakjes

1 eetlepel groene pesto

zout (naar smaak toevoegen)

versgemalen peper (naar smaak toevoegen)

4 plakken parmaham

olijfolie (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 2 personen

Kipfilet product photo
KipfiletCOOP Kipfilet 2020+ Fixed Weight 2st4,31
Alternatief
1
Tomaten rond product photo
Tomaten rondTomaten rond1,09
Alternatief
1
Fresca Mozzarella product photo
Fresca MozzarellaFresca Mozzarella0,57
Alternatief
1
g'woon Groene pesto multipack product photo
g'woon Groene pesto multipackg'woon Groene Pesto 2x90gr1,89
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
Verstegen Witte peper product photo
Verstegen Witte peperVerstegen peper wit 48 g Pot2,89
Alternatief
1
Parma Parmaham product photo
Parma ParmahamParma Parmaham2,41
2
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
410
Koolhydraten
2
Vetten
21
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
54
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0