0
Winkelmand

Kippenbouillon met gember

Probeer eens deze kippenbouillon met gember!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe de kippenbouten, ui, knoflook, wortel, prei en peperkorrels in een grote soeppan. Voeg 2 liter water toe, breng aan de kook en laat circa 1,5 uur trekken op een lage stand.
  2. Schep zo nu en dan het schuim van de bouillon met een schuimspaan of lepel.
  3. Voeg de gember en kurkuma toe en laat nog 30 minuten pruttelen.
  4. Zeef de bouillon en breng op smaak met zout en peper. Voeg de rode peper en bosui toe en serveer in grote glazen.

Ingrediënten

4 personen

4 kippenbouten

2 uien gehalveerd

3 teentjes knoflook in plakken

1 wortel in stukken

1 prei in stukken

1 theelepel peperkorrels

1 verse gember in plakjes, ca. 4 cm

2 theelepels kurkuma

0.5 rode peper in dunne ringetjes

1 lente-/bosui in dunne ringetjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

Kippendijen product photo
KippendijenKippendijen2,97
Alternatief
1
Grano ui product photo
Grano uiTop! van Coop Ui XL0,49
Alternatief
2
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Winterpeen product photo
WinterpeenWinterpeen stuks0,29
Alternatief
1
Prei kort product photo
Prei kortPrei kort0,65
Alternatief
1
8712200968296 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Gember gemalen product photo
Verstegen Gember gemalenVerstegen gember gemalen 26 g Pot2,25
Alternatief
1
Verstegen Kurkuma gemalen product photo
Verstegen Kurkuma gemalenVerstegen Kurkuma gemalen 47 g Pot2,25
1
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
3545 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
15
Koolhydraten
1
Vetten
1
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
2
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0