0
Winkelmand

Kippenbouillon met lentegroenten

Een heerlijk Hollands recept voor kippenbouillon met lentegroenten.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng de bouillon aan de kook. Kook hierin de wortel, peultjes en prei 2 minuten.
  2. Voeg dan de doperwten toe en kook nog 3 minuten.
  3. Schep de verse kruiden erdoor. Serveer de soep in borden of kommen en verdeel de kipreepjes erover.

Ingrediënten

4 personen

1 liter kippenbouillon van 2 tabletten

2 bospenen in smalle reepjes
of
4 wortels in reepjes

100 gram peultjes in de lengte gehalveerd

1 kleine prei in ringen

150 gram diepvriesdoperwten

3 eetlepels verse kruiden grof gesneden

100 gram gerookte kipfilet in reepjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

7613032868925 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Bospeen product photo
BospeenBospeen1,39
Alternatief
2
Winterpeen product photo
WinterpeenWinterpeen stuks0,35
Alternatief
4
Coop Peultjes product photo
Coop PeultjesCoop Peultjes1,95
Alternatief
1
Prei kort product photo
Prei kortPrei kort0,65
Alternatief
1
g'woon Doperwten extra fijn product photo
g'woon Doperwten extra fijng'woon Doperwten extra fijn 200g0,94
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
Slagerskwaliteit Gerookte kipfilet product photo
Slagerskwaliteit Gerookte kipfiletSlagerskwaliteit Gerookte kipfilet2,15
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
110
Koolhydraten
9
Vetten
2
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
11
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0