0
Winkelmand

Kipsaté met ananas

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Week de satéstokjes in water om verbranden tijdens het roosteren te voorkomen.
  2. Meng de kipfilet met de chilisaus en laat even intrekken. Rijg de kipblokjes om en om met de ananas aan de satéstokjes.
  3. Verhit de olie en rooster hierin de satétjes 3-4 minuten per kant. Keer regelmatig om.
  4. Verwarm intussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Serveer de kipsaté met de satésaus en bestrooi met gehakte pinda's.

Ingrediënten

4 personen

500 gram kipfilets in blokjes

125 milliliter zoete chilisaus

227 gram ananasstukjes uitgelekt, blik

2 eetlepels arachideolie
of
2 eetlepels vloeibaar bakproduct

300 milliliter satésaus kant-en-klaar pot

4 eetlepels pinda's gehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

8718882998675 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Go-Tan Chilli sauce sweet product photo
Go-Tan Chilli sauce sweetGo-Tan Chilli Sauce 500 MLT fles2,02
Alternatief
1
Del Monte Ananas stukjes Op Sap product photo
Del Monte Ananas stukjes Op SapDel Monte Ananasblokjes op sap 230gr0,99
Alternatief
1
g'woon Arachideolie product photo
g'woon Arachideolieg'woon Arachideolie3,99
1
Becel Original vegan bakboter voordeelfles product photo
Becel Original vegan bakboter voordeelflesBecel Original Bakboter Vegan en 100% Plantaardig met Omega 3 Voordeelfles 750 ml3,35
1
Wijko Satésaus kant en klaar product photo
Wijko Satésaus kant en klaarWijko Satésaus Kant & Klaar 500 g Bakje2,25
Alternatief
1
g'woon Pinda's ongezouten product photo
g'woon Pinda's ongezouteng'woon Pinda's ongezouten1,26
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
565
Koolhydraten
43
Vetten
26
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
39
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0