0
Winkelmand

Klassieke boerenkoolstamppot met worst

Een heerlijke, winterse klassieker: boerenkoolstamppot met Gelderse rookworst.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de stamppotaardappelen in ongeveer 20 minuten gaar en giet ze daarna af.
  2. Voeg de fijn gesneden boerenkool toe en stamp het geheel fijn.
  3. Bereid tot slot de rookworst volgens de bereiding op de verpakking.

Ingrediënten

4 personen

500 gram boerenkool fijn gesneden

500 gram stamppotaardappelen

1 Gelderse rookworst

Ingrediënten

Voor 4 personen

HAK Boerenkool product photo
HAK BoerenkoolHak Boerenkool 680 g pot1,99
Alternatief
1
Stamppotaardappelen product photo
StamppotaardappelenUNBRANDED Voorgekookte stamppotaardappelen 1000gr1,39
Alternatief
1
Unox  Gelderse rookworst product photo
Unox Gelderse rookworstUnox RkW Gelderse Varken BL1 285G 14x2,55
Alternatief
1

Alternatief