0
Winkelmand

Klassieke stoofperen

Een echte kerstklassieker voor het perfecte kerstdessert.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de Gieser Wildeman stoofperen, maar laat het steeltje eraan zitten.
  2. Leg de peren in een pan en giet de rode wijn erbij. Giet er water bij totdat de peren onder staan. Voeg vervolgens het kaneelstokje, de steranijs, de kruidnagel en de suiker toe.
  3. Zet de pan op het vuur en breng aan de kook. Draai vervolgens het vuur heel laag, doe een deksel op de pan en laat de peren 2 uur koken tot ze zacht en mooi rood zijn.

Ingrediënten

4 personen

8 stuks Gieser Wildeman stoofperen

400 milliliter rode wijn

1 stuk kaneelstokje

2 stuks steranijs

4 stuks kruidnagel

100 gram kristalsuiker

Ingrediënten

Voor 4 personen

8713893185304 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Rode huiswijn product photo
Coop Rode huiswijnCOOP huiswijn rode wijn 1l3,99
Alternatief
1
8715104414142 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Steranijs product photo
Verstegen SteranijsVerstegen steranijs 4 g zakje1,53
Alternatief
1
8712200082299 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Van Gilse Kristalsuiker product photo
Van Gilse KristalsuikerVan Gilse Kristalsuiker 1 Kilogram Stazak0,71
Alternatief
1

Alternatief