0
Winkelmand

Kleverige cajunspeklapjes met zoetzure komkommer

Probeer eens deze kleverige cajunspeklapjes met zoetzure komkommer!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng in een kom de azijn, suiker, zonnebloemolie en komkommer. Bestrooi met zout en flink veel peper, roer goed door en zet weg.
  2. Meng de cajunkruiden met de honing en wentel de speklapjes erdoor.
  3. Kook de rijst. Verhit intussen een koekenpan op middelhoge stand en bak hierin de speklapjes in circa 5 minuten rondom goudbruin en knapperig.
  4. Serveer met de rijst en zoetzure komkommer.

Ingrediënten

4 personen

4 eetlepels witte wijnazijn

2 theelepels kristalsuiker

1 eetlepel zonnebloemolie

2 komkommers in smalle boogjes, zaadlijsten verwijderd

2 theelepels cajunkruiden

2 eetlepels honing

400 gram speklapjes

300 gram gele rijst

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Wijnazijn wit product photo
g'woon Wijnazijn witg'woon Wijnazijn wit1,99
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker product photo
Van Gilse KristalsuikerVan Gilse Kristalsuiker 1 Kilogram Stazak0,71
Alternatief
1
8710624236915 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Komkommer product photo
KomkommerKomkommer0,55
Alternatief
2
8712200970855 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Varkensspeklap zonder zwoerd product photo
Varkensspeklap zonder zwoerdCoop Varkensspeklap zonder zwoerd 3 stuks2,90
Alternatief
1
g'woon Gele rijst product photo
g'woon Gele rijstg'woon Gele rijst met kurkuma smaak 325gr1,69
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
625
Koolhydraten
63
Vetten
31
Verzadigde vetten
11
Eiwitten
23
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0