0
Winkelmand

Knapperig gebakken parmaham en tomatenpesto

Probeer ook eens knapperig gebakken parmaham en tomatenpesto!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olijfolie en bak plakken parmaham knapperig in de olie. Laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Bestrijk alle boterhammen met tomatenpesto en beleg de helft met kropsla, dungesneden rode ui en de parmaham.
  3. Bedek met de andere boterhammen en snijd diagonaal door.

Ingrediënten

4 personen

1 eetlepel olijfolie

8 plakken parmaham

4 eetlepels tomatenpesto

8 sneeën wit brood

8 blaadjes kropsla gedroogd, gewassen

1 rode ui in dunne ringen

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Parma Parmaham product photo
Parma ParmahamParma Parmaham2,41
3
Molenbrood Vloerbrood wit product photo
Molenbrood Vloerbrood witMolenbrood Vloerbrood wit2,59
Alternatief
1
Kropsla product photo
KropslaHeerlijk frisse kropsla, ook lekker voor op de boterham! Kropsla heeft een zachte, lichtzoete smaak en is een bladgroente. Kropsla van de Coop wordt u aangeboden per stuk.0,79
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,85
Alternatief
1

Niet beschikbaar

tomatenpesto
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
310
Koolhydraten
36
Vetten
12
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
13
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0