0
Winkelmand

Knapperig gebakken parmaham en tomatenpesto

Probeer ook eens knapperig gebakken parmaham en tomatenpesto!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olijfolie en bak plakken parmaham knapperig in de olie. Laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Bestrijk alle boterhammen met tomatenpesto en beleg de helft met kropsla, dungesneden rode ui en de parmaham.
  3. Bedek met de andere boterhammen en snijd diagonaal door.

Ingrediënten

4 personen

1 eetlepel olijfolie

8 plakken parmaham

4 eetlepels tomatenpesto

8 sneeën wit brood

8 blaadjes kropsla gedroogd, gewassen

1 rode ui in dunne ringen

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
8719189104332 product photo
3
Momenteel niet beschikbaar
Molenbrood Vloerbrood wit product photo
Molenbrood Vloerbrood witMolenbrood Vloerbrood wit2,59
Alternatief
1
3542 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Gesnipperde rode uien product photo
Gesnipperde rode uienGesnipperde rode uien1,75
Alternatief
1

Niet beschikbaar

tomatenpesto
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
310
Koolhydraten
36
Vetten
12
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
13
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0