0
Winkelmand

Knolselderijkrokantjes

Recept voor het maken van heerlijke krokantjes van knolselderij.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Bekleed een bakplaat met bakpapier en bestrijk het papier met een kwastje olie.
  2. Schil een knolselderij en snijd de knol in kwarten. Schaaf de stukken knolselderij in flinterdunne plakken, dit gaat het snelste met een mandoline of kaasschaaf.
  3. Leg de plakken naast elkaar op de bakplaat en bestrijk ze met olie. Bestrooi ze eventueel met wat zeezout en rooster de krokantjes circa 20 minuten hoog in de oven.
  4. Serveer direct warm of laat de knolselderijkrokantjes op een rooster afkoelen, zodat ze echt knapperig worden.

Ingrediënten

1 knolselderij

zonnebloemolie (naar smaak toevoegen)

zeezout (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 0 personen

Knolselderij product photo
KnolselderijKnolselderij is een verrassend alternatief voor aardappels.1,09
1
g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie1,75
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1

Alternatief