0
Winkelmand

Knolselderijstamppot met brie en amandel

Probeer eens deze knolselderijstamppot met brie en amandel!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de knolselderij en de aardappelen met zout in circa 20 minuten gaar en giet ze af
  2. Stamp ze met de, versgemalen peper, kerriepoeder, boter en melk en schep de stamppot in een ovenschaal
  3. Snijd de brie in plakjes en leg ze op de stamppot
  4. Strooi de amandelen erover
  5. Zet het gerecht even onder een hete grill totdat de kaas licht gesmolten is

Ingrediënten

4 personen

1 knolselderij grote, geschild en in blokjes

1.5 kilogram kruimige aardappelen geschild, in blokjes

zout en versgemalen peper (naar smaak toevoegen)

2 theelepels kerriepoeder

25 gram boter

3 eetlepels melk

250 gram brie Coeur de Lion

50 gram geschaafde amandelen

Ingrediënten

Voor 4 personen

Knolselderij product photo
KnolselderijKnolselderij is een verrassend alternatief voor aardappels.1,09
1
Kruimige aardappelen groen product photo
Kruimige aardappelen groenKruimige aardappelen groen3,99
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
g'woon Kerriepoeder product photo
g'woon KerriepoederG'woon Kerriepoeder 48 gram0,86
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melk product photo
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melkBio+ Biologische halfvolle melk 1,5% 1L1,09
Alternatief
1
3175210007877 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Geroosterde amandelen ongezouten product photo
Geroosterde amandelen ongezoutenGeroosterde amandelen ongezouten3,49
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
680
Koolhydraten
80
Vetten
28
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
28
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0