0
Winkelmand

Knolselderijstamppot met mosterdsaus

Probeer een deze heerlijke knolselderijstamppot met mosterdsaus!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de aardappels in circa 20 minuten gaar. Kook in een tweede pan in ongeveer dezelfde tijd de blokjes knolselderij gaar.
  2. Giet de aardappels af en laat ze droog stomen. Giet de knolselderij af.
  3. Verwarm de room met de mosterd. Maak van de gekookte aardappels met behulp van een stamper puree. Roer de mosterdroom erdoor.
  4. Schep de knolselderijblokjes en de bladselderij door de puree. Serveer bij deze stamppot in stukjes gesneden warme rookworst.

Ingrediënten

4 personen

750 gram kruimige aardappels geschild

1 kleine knolselderij geschild, in blokjes

1 bosje verse bladselderij fijngehakt

4 eetlepels mosterd

125 milliliter slagroom

1 rookworst ca. 350 g

Ingrediënten

Voor 4 personen

Kruimige aardappelen groen product photo
Kruimige aardappelen groenKruimige aardappelen groen3,99
Alternatief
1
Knolselderij product photo
KnolselderijKnolselderij is een verrassend alternatief voor aardappels.1,09
1
Verse selderij product photo
Verse selderijCoop Selderij 45g1,11
1
8710638001110 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
1
Rookworst fijn product photo
Rookworst fijnRookworst fijn3,19
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
600
Koolhydraten
39
Vetten
38
Verzadigde vetten
17
Eiwitten
20
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0