0
Winkelmand

Knolselderijstamppot

Deze magere, vegetarische stamppot staat snel op tafel en zit vol met goede voedingsstoffen uit de noten en verse groenten.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de knolselderij en snijd in blokjes.
  2. Kook de blokjes voor 15 minuten met een beetje zeezout gaar.
  3. Kook de andijvie kort gaar.
  4. Rooster de hazelnoten in een pan en hak grof.
  5. Giet de knolselderij af en voeg boter, nootmuskaat en knoflook toe. Stamp fijn en breng het op smaak met peper en zout.
  6. Giet de andijvie af en schep het samen met de peterselie en hazelnoten door de knolselderij.

Ingrediënten

4 personen

1 kilogram knolselderij

1.5 theelepels zout

500 gram andijvie

60 gram hazelnoten

20 gram plantaardige boter

1 mespunt nootmuskaat

2 tenen knoflook

1 theelepel peper

15 gram peterselie

Ingrediënten

Voor 4 personen

Knolselderij product photo
Knolselderij0,89
2
JOZO Zout naturel shaker product photo
JOZO Zout naturel shaker0,55
Alternatief
1
Andijvie fijn voordeelverpakking product photo
Andijvie fijn voordeelverpakking2,29
Alternatief
1
RAW Organic Food Hazelnoten product photo
RAW Organic Food Hazelnoten3,99
Alternatief
1
Becel Vloeibaar olijf product photo
Becel Vloeibaar olijf2,99
Alternatief
1
Verstegen Nootmuskaat gemalen product photo
Verstegen Nootmuskaat gemalen2,35
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droog0,99
Alternatief
1
g'woon Witte peper product photo
g'woon Witte peper0,79
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselie1,34
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
260
Koolhydraten
15
Vetten
15
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
9
Vezels
15
Zout
1.5
Suiker
0