0
Winkelmand

Kofta in tomatensaus

Probeer ook eens deze heerlijke kofta in tomatensaus!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kneed het gehakt met de ui, munt, knoflook, kaneel, komijn, paneermeel en ei. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Verdeel het gehaktmengsel in kleine porties en vorm er met vochtige handen balletjes van. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de balletjes in circa 5 minuten rondom goudbruin.
  3. Giet de gezeefde tomaten erbij en verwarm afgedekt circa 10 minuten op een lage stand. Voeg eventueel wat water toe als de saus te droog wordt. Bestrooi de kofta met de peterselie.

Ingrediënten

4 personen

400 gram half-om-half gehakt

1 rode ui gesnipperd

1 theelepel gedroogde munt

2 teentjes knoflook geperst

0.5 theelepel kaneelpoeder

1 theelepel komijnpoeder (djinten)

2 eetlepels paneermeel

1 ei losgeklopt

2 eetlepels olijfolie

250 gram gezeefde tomaten

1 handje peterselie

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710725051820 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,95
Alternatief
1
8710147572613 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Verstegen Kaneel gemalen product photo
Verstegen Kaneel gemalenVerstegen Kaneel gemalen 37 g Pot2,19
Alternatief
1
Verstegen Komijnzaad gemalen product photo
Verstegen Komijnzaad gemalenVerstegen Komijnzaad gemalen 37 g Pot2,25
Alternatief
1
g'woonPaneermeel Naturel product photo
g'woonPaneermeel Naturelg'woonPaneermeel Naturel0,45
Alternatief
1
8710274008887 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
g'woon Gezeefde tomaten product photo
g'woon Gezeefde tomateng'woon Gezeefde tomaten0,59
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
340
Koolhydraten
8
Vetten
24
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
23
Vezels
2
Zout
0.7
Suiker
0