0
Winkelmand

Kokos-cheesecake met mangocoulis

Probeer eens deze verrukkelijke kokos-cheesecake met mangocoulis! Mogen wij nog een puntje?

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maal de biscuits samen met de kokos fijn en roer de boter erdoorheen.
  2. Bekleed de bakvorm met bakpapier. Druk de kruimels met behulp van de bolle kant van een lepel als bodem in de springvorm en laat circa 30 minuten opstijven in de koelkast.
  3. Klop de slagroom met de suiker stijf. Roer de roomkaas in een andere kom goed los met een mixer.
  4. Spatel de slagroom rustig door de roomkaas en schep dit mengsel op de taartbodem.
  5. Laat de taart afgedekt met folie nog minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
  6. Pureer het mangovruchtvlees met het limoensap. Verdeel deze saus vlak voor het serveren over de taart of serveer apart erbij.

Ingrediënten

8 personen

150 gram kokosbiscuitjes

4 eetlepels kokosrasp

75 gram boter gesmolten

200 milliliter slagroom

400 gram roomkaas naturel

2 eetlepels witte basterdsuiker

1 mango eetrijp

0.5 limoen sap

Ingrediënten

Voor 8 personen

g'woon Kokosbiscuit product photo
g'woon Kokosbiscuitg'woon Kokosbiscuit0,99
Alternatief
1
Bio Today Kokosrasp fijn product photo
Bio Today Kokosrasp fijnBio Today Kokosrasp fijn1,99
1
g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
Melkan Houdbare slagroom product photo
Melkan Houdbare slagroommelkan Houdbare slagroom 35% vet 200ml0,81
Alternatief
1
Philadelphia Roomkaas light product photo
Philadelphia Roomkaas lightPHILADELPHIA CREAM CHEESE-SOFT LIGHT GOUT FRAIS ET CREMEUX-MOINS DE M.G**/ FRISSE & ROMIGE SMAAK- MINDER VET** 200 GR1,89
Alternatief
2
Van Gilse Witte basterdsuiker product photo
Van Gilse Witte basterdsuikerVan Gilse Witte Basterdsuiker 600 Gram Stazak0,95
Alternatief
1
EAT ME Mango product photo
EAT ME MangoMango ready to eat1,79
Alternatief
1
Limoenen product photo
LimoenenVerpakt per 3 stuks. Fairtrade1,39
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
480
Koolhydraten
23
Vetten
39
Verzadigde vetten
26
Eiwitten
8
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0