0
Winkelmand

Kokos-limoengras semifreddo

Probeer eens deze verrukkelijke kokos-limoengras semifreddo uit!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de kokosmelk in een steelpannetje op een lage stand. Voeg de stengels sereh toe en laat circa 15 minuten pruttelen. Roer de suiker erdoor, neem de pan van de warmtebron en laat afkoelen.
  2. Verwijder de sereh en giet het kokosmengsel in een keukenmachine. Voeg de mascarpone, 3/4 van de gemalen kokos, limoenrasp en -sap toe. Mix 3 minuten.
  3. Bekleed de cakevorm met vershoudfolie en laat wat folie over de rand hangen. Schenk het mengsel in de cakevorm en dek af met folie. Laat circa 4 uur opstijven in de diepvries.
  4. Schep bollen van de semifreddo en bestrooi met de overige kokos en wat limoenrasp. Serveer direct.

Ingrediënten

8 personen

400 milliliter kokosmelk

2 stengels sereh gekneusd

75 gram suiker

250 gram mascarpone

50 gram kokosrasp

1 limoen rasp en sap

Ingrediënten

Voor 8 personen

Sum & Sam Kokosmelk product photo
Sum & Sam KokosmelkSum & Sam Kokosmelk 200ml0,89
Alternatief
2
Go-Tan Gehakte sereh product photo
Go-Tan Gehakte serehGo-Tan Gehakte sereh1,99
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,05
Alternatief
1
Galbani Mascarpone product photo
Galbani MascarponeGalbani Mascarpone 250G2,35
1
Bio Today Kokosrasp fijn product photo
Bio Today Kokosrasp fijnBio Today Kokosrasp fijn1,99
1
Limoenen product photo
LimoenenVerpakt per 3 stuks. Fairtrade1,39
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
315
Koolhydraten
12
Vetten
28
Verzadigde vetten
21
Eiwitten
4
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0