0
Winkelmand

Kokos witte chocolade crumble met kersen van René Pluijm

Probeer eens deze kokos witte chocolade crumble met kersen van René Pluijm!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rasp de schil van de schoongeboende citroen en pers hem uit.
  2. Doe de kersen met het sap in een pan.
  3. Voeg het citroensap toe en breng aan de kook.
  4. Doe vervolgens een scheut cognac erbij en haal de pan van het vuur.
  5. Steek de cognac aan en flambeer de kersen.
  6. Flambeer nooit onder de afzuigkap. De vlam kan dan de afzuigkap in worden gezogen.
  7. Door het vuur verbrandt de alcohol. Zodra de alcohol is verbrand, gaat de vlam vanzelf uit
  8. Verdeel de crumble over 6 bordjes.
  9. Leg op elk bordje een bolletje ijs, wat geflambeerde kersen en strooi wat citroenrasp erover.
  10. Serveer direct.

Ingrediënten

6 personen

1 citroen

1 pot kersen op sap

1 scheut cognac

3 zakjes Kokos Witte Chocolade Crumble

6 bollen yoghurtijs

Ingrediënten

Voor 6 personen

3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Kersen zonder pit op siroop product photo
g'woon Kersen zonder pit op siroopg'woon Kersen zonder pit op siroop 340g1,06
Alternatief
1
3018300006476 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Hero B'tween kokos & chocolade product photo
Hero B'tween kokos & chocoladeHERO B'tween Granenreep Kokos chocolade 6x25g Doosje1,35
Alternatief
1
Hertog Ijs Yoghurt Bosvruchten Ijssalon product photo
Hertog Ijs Yoghurt Bosvruchten IjssalonHertog Yoghurt Bosvruchten 900ML 6x4,19
Alternatief
1

Alternatief