0
Winkelmand

Kokosballetjes

Probeer eens deze kokosballetjes!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe de fijngehakte chocolade in een grote kom. Verwarm de kokosroom tot net onder het kookpunt en giet op de fijngehakte chocolade. Laat circa 5 minuten staan.
  2. Roer dan rustig met een garde tot alle chocolade gesmolten is en de chocoladeroom steviger wordt.
  3. Laat dit mengsel afkoelen tot koud en zet het dan in de koelkast om verder op te stijven.
  4. Hak de pistachenoten fijn en meng met de geraspte kokos op een groot plat bord.
  5. Schep steeds een flinke eetlepel van de chocoladeroom en draai er met een koele hand een balletje van.
  6. Rol direct door het pistache- kokosmengsel en leg de balletjes op een bord. Bewaar tot het serveren afgedekt met folie in de koelkast.

Ingrediënten

4 personen

250 gram witte chocolade fijngehakt

100 milliliter kokosroom

50 gram ongezouten pistachenoten gepeld

2 eetlepels kokosrasp

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Tablet wit chocolade product photo
g'woon Tablet wit chocoladeg'woon Tablet wit chocolade0,53
Alternatief
3
Pistachenoten ongezouten product photo
Pistachenoten ongezoutenPistachenoten ongezouten3,25
Alternatief
1
Bio Today Kokosrasp fijn product photo
Bio Today Kokosrasp fijnBio Today Kokosrasp fijn1,99
1

Niet beschikbaar

kokosroom
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
550
Koolhydraten
40
Vetten
39
Verzadigde vetten
23
Eiwitten
9
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0