0
Winkelmand

Kokoschoco-balletjes van Saskia van de Laar

Een heerlijk recept voor kokoschoco balletjes van Saskia van de Laar

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breek de chocolade in stukjes en doe ze met de slagroom in en vuurvaste kom.
  2. Laat de chocolade in 1 tot 1,5 minuut smelten in de magnetron door deze op vol vermogen te zetten.
  3. Roer de chocolade en de room door elkaar.
  4. Roer nu het grootste gedeelte van het geraspte kokos erdoor en laat het mengsel even opstijven in de koelkast.
  5. Als het mengsel stijf genoeg is, schep je er met een theelepel een hoopje uit.
  6. Draai dit tot een balletje en rol het door het achtergehouden geraspte kokos.
  7. Bewaar de balletjes in de koelkast en haal ze er een half uur voor het serveren uit.

Ingrediënten

30 personen

225 gram witte chocolade

75 milliliter slagroom

75 geraspte kokos

Ingrediënten

Voor 30 personen

g'woon Tablet wit chocolade product photo
g'woon Tablet wit chocoladeg'woon Tablet wit chocolade0,49
Alternatief
3
Melkan Houdbare slagroom product photo
Melkan Houdbare slagroommelkan Houdbare slagroom 35% vet 200ml0,81
Alternatief
1
8710624198541 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief