0
Winkelmand

Kokosmakronen met witte chocolade

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Klop de kokosrasp, sinaasappelrasp, poedersuiker en eiwitten door elkaar in een kom.
  2. Zet deze kom op een pan met een laagje water en breng het water aan de kook, de kom mag het water niet raken. Roer het mengsel in 5 minuten door tot een kleverig deeg.
  3. Verdeel het kokosdeeg met 2 eetlepels of een kleine ijsbolknijper in hoopjes op de bakplaat. Bak de kokosmakronen in de oven in circa 15 minuten goudbruin.
  4. Neem uit de oven en laat afkoelen. Smelt de chocolade au bain-marie. Doop de onderkant van de kokosmakronen in de chocolade en laat ze opstijven op het bakpapier.

Ingrediënten

4 personen

150 gram kokosrasp

1 theelepel sinaasappelrasp

100 gram poedersuiker

3 eiwitten

100 gram witte chocolade in kleine stukjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

Bio Today Kokosrasp fijn product photo
Bio Today Kokosrasp fijnBio Today Kokosrasp fijn1,99
1
Handsinaasappelen product photo
HandsinaasappelenCOOP Handsinaasappel maat 3/4/52,89
Alternatief
1
Van Gilse Poedersuiker product photo
Van Gilse PoedersuikerVan Gilse Poedersuiker 250 Gram Bus0,79
1
Coop Scharrel eieren maat M product photo
Coop Scharrel eieren maat MCoop Vrije uitloop ei M 10 stuks3,49
Alternatief
1
g'woon Tablet wit chocolade product photo
g'woon Tablet wit chocoladeg'woon Tablet wit chocolade0,53
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
495
Koolhydraten
42
Vetten
34
Verzadigde vetten
29
Eiwitten
7
Vezels
6
Zout
0.2
Suiker
0