0
Winkelmand

Komkommer-zalmsoep met bosui

Als jij een fan bent van soep, moet je deze verrukkelijke komkommer-zalmsoep met bosui eens proberen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng de melk met 3/4 deel van de zalm zachtjes aan de kook
  2. Pureer de melk met zalm samen met de komkommer- en tomatenblokjes en de helft van de lente-/bosui
  3. Schenk de yoghurt en de bouillon erbij en meng goed
  4. Voeg zout en peper naar smaak toe
  5. Zet de soep minimaal 30 minuten en liever nog langer in de koelkast om goed af te koelen
  6. Serveer de soep met de rest van de zalmreepjes en strooi de lente-/bosui erover

Ingrediënten

4 personen

400 milliliter halfvolle melk

200 gram gerookte Noorse zalm in reepjes

1 komkommer geschild en in blokjes

2 vleestomaten gepeld en in blokjes

2 lente-/bosuitjes in smalle ringetjes

200 milliliter magere yoghurt

200 milliliter kippenbouillon van tablet of uit pot

zout en versgemalen peper (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

Bio+ Biologische houdbare halfvolle melk product photo
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melkBio+ Biologische halfvolle melk 1,5% 1L1,09
Alternatief
1
Gerookte Noorse zalm product photo
Gerookte Noorse zalmGerookte Noorse zalm4,50
Alternatief
1
Komkommer product photo
KomkommerKomkommer0,75
Alternatief
1
Trostomaten product photo
TrostomatenCoop trostomaten 500g schaaltje1,99
Alternatief
1
3545 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar
8710624290047 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
7613032868925 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
183
Koolhydraten
10
Vetten
7
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
20
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0