0
Winkelmand

Komkommersalsa

Probeer eens deze komkommersalsa!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de komkommer met een kaasschaaf in flinterdunne plakjes. Als je een mandoline hebt, gaat het snijden nog makkelijker.
  2. Meng de komkommer met de sjalot, knoflook, olijfolie, (witte) balsamicoazijn en peterselie.
  3. Laat deze salsa op kamertemperatuur afgedekt circa 30 minuten intrekken.

Ingrediënten

2 personen

1 komkommer

1 sjalot in dunne plakjes

1 teentje knoflook geperst

1 eetlepel olijfolie

1 theelepel balsamicoazijn

0.5 bosje verse peterselie fijngehakt

Ingrediënten

Voor 2 personen

Komkommer product photo
KomkommerKomkommer0,55
Alternatief
1
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1

Alternatief