0
Winkelmand

Komkommersoep met garnalen

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de komkommer met schil in stukken. Pureer de komkommer met de bouillon, azijn, knoflook, dille (houd wat apart om te garneren), yoghurt en de helft van de bosui in een blender of keukenmachine.
  2. Breng op smaak met zout en peper. Zet deze soep afgedekt in de koelkast. Serveer de komkommersoep in kommetjes of glazen en verdeel de rest van de bosui, rode peper en garnalen erover. Garneer met dille.

Ingrediënten

4 personen

300 gram komkommers

100 milliliter groentebouillon afgekoeld

1 eetlepel wittewijnazijn
of
1 eetlepel citroensap

1 teentje knoflook

0.5 bosje dille

200 milliliter yoghurt

1 lente-/bosui in ringetjes

0.5 rode peper in stukjes, zonder zaadjes

100 gram Hollandse garnalen
of
100 gram garnalen

Ingrediënten

Voor 4 personen

Komkommer product photo
KomkommerKomkommer0,79
Alternatief
1
7613032868895 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624237240 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Verstegen Dille product photo
Verstegen DilleVerstegen dille 17 g Pot2,09
Alternatief
1
Zuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vet product photo
Zuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vetZuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vet1,79
Alternatief
1
3545 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
Hollandse garnalen product photo
Hollandse garnalenHollandse garnalen4,59
Alternatief
1
8710624274986 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
125
Koolhydraten
8
Vetten
3
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
16
Vezels
1
Zout
1.8
Suiker
0