0
Winkelmand

Koolraap gegratineerd met kaas

Probeer deze lekkere koolraap gegratineerd met kaas eens uit! Perfect als bijgerecht.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Blancheer de koolraapplakken 7-10 minuten in kokend water met zout en giet ze af.
  2. Leg de plakjes in een ingevette schaal en bestrooi ze met geraspte oude kaas.
  3. Gratineer de koolraap in 15 minuten goudbruin in de oven.

Ingrediënten

4 personen

800 gram koolrapen geschild, in dunne plakken

75 gram oude kaas geraspt

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710624753436 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar
Vergeer Extra oude kaas plakken product photo
Vergeer Extra oude kaas plakkenVergeer Holland XO gesneden kaas extra oud 175gr2,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
105
Koolhydraten
4
Vetten
6
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
7
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0