0
Winkelmand

Koolsalade met rozijnen en peterselie

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Schaaf de spitskool flinterdun en meng met de rozijnen en peterselie.
  2. Klop een dressing van de wittewijnazijn, mayonaise, honing en olie. Schep de dressing door de kool.
  3. Breng op smaak met zout en peper en laat 30 minuten intrekken.

Ingrediënten

0.25 spitskool

1 handje rozijnen

1 bosje peterselie gehakt

1 eetlepel wittewijnazijn

2 eetlepels mayonaise

1 theelepel honing

2 eetlepels olie

Ingrediënten

Voor 0 personen

Spitskool product photo
SpitskoolSpitskool1,39
Alternatief
1
g'woon Sultana rozijnen product photo
g'woon Sultana rozijnenG'Woon rozijn sultana 375 gram1,39
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
8710624237240 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Zaanse Mayonaise product photo
Zaanse MayonaiseZaanse Mayonaise tube 180ml0,85
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 250ml2,89
Alternatief
1

Alternatief