0
Winkelmand

Kopje aardbeienbavarois

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Week de gelatine in koud water.
  2. Houd 6 mooie aardbeien apart en pureer de rest. Verwarm de aardbeienpuree met de suiker en laat iets inkoken.
  3. Neem de pan van de warmtebron, knijp de gelatine goed uit en roer door de warme aardbeien. Zet de pan in een bak koud water en laat afkoelen.
  4. Klop de slagroom stijf en spatel door de afgekoelde aardbeienpuree. Verdeel deze bavarois over 6 kopjes en laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
  5. Neem de kopjes circa 30 minuten voor het serveren uit de koelkast. Halveer de overige aardbeien en garneer de bavarois ermee.

Ingrediënten

6 blaadjes gelatine

500 gram aardbeien

7 eetlepels rietsuiker
of
7 eetlepels suiker

200 milliliter slagroom

Ingrediënten

Voor 0 personen

Dr. Oetker Bladgelatine Helder 12 st. product photo
Dr. Oetker Bladgelatine Helder 12 st.Dr. Oetker Gelatine Wit 20 g0,85
1
Aardbeien product photo
AardbeienCoop Aardbeien Klasse I 0,4 kg Doos3,49
Alternatief
2
Caribbean Gold Ruwe rietsuiker product photo
Caribbean Gold Ruwe rietsuikerCaribbean Gold Sugar ruwe rietsuiker 500g zak0,88
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,05
Alternatief
1
Melkan Houdbare slagroom product photo
Melkan Houdbare slagroommelkan Houdbare slagroom 35% vet 200ml0,81
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
190
Koolhydraten
17
Vetten
12
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
3
Vezels
1
Zout
0
Suiker
0