0
Winkelmand

Koreaanse kabeljauwcurry

In 30 minuten staat deze Koreaanse kabeljauwcurry op tafel. Lekker met puntjes pitabrood!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de kabeljauw in blokjes. Besprenkel de kabeljauw met het citroensap en bestrooi met zout. Haal het loof van de radijs en houd apart. Snijd de radijsjes in dunne plakjes.
  2. Verhit de olie en bak hierin de vis circa 2 minuten. Schep uit de pan.
  3. Snipper de sjalotjes en hak de knoflook fijn. Fruit de sjalotjes en knoflook 2-3 minuten in het bakvet.
  4. Voeg de sojasaus, bouillon, rode peper (in stukjes, zonder zaadjes), gehakte gembersnippers en radijs toe. Verwarm en stoof zachtjes 3-4 minuten.
  5. Voeg de vis en de in schuine stukken gesneden lente- of bosui toe en warm deze even mee. Bestrooi de curry met een beetje van het gehakte radijsblad.

Ingrediënten

4 personen

750 gram kabeljauwfilets

3 eetlepels citroensap

2 bosjes radijsjes

3 eetlepels arachide- of zonnebloemolie

2 sjalotjes

4 teentjes knoflook

50 milliliter sojasaus

150 milliliter visbouillon

1 rode of groene peper

2 eetlepels gembersnippers op siroop

3 lente-/bosuitjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710725022189 product photo
Alternatief
3
Momenteel niet beschikbaar
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
8710725023070 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie1,75
Alternatief
1
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
8711200208401 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624254476 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8718836086823 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710647086719 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3545 product photo
3
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
280
Koolhydraten
13
Vetten
9
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
36
Vezels
2
Zout
2.5
Suiker
0