0
Winkelmand

Koreaanse mandu met bosvruchten

Een keer wat anders uitproberen? Probeer dan eens de Koreaanse mandu met bosvruchten uit!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kneed 125 gram bloem met 70 ml warm water tot een glad deeg. Laat dit deeg circa 30 minuten rusten in de koelkast.
  2. Kneed het deeg tot het elastisch wordt en rol het zeer dun uit. Steek er rondjes van circa 7 cm Ø uit.
  3. Bestrooi de deegrondjes met een beetje bloem en dek af met vershoudfolie. Meng voor de vulling de bosvruchten met de poedersuiker en de rest van de bloem. Laat 5 minuten rusten.
  4. Vul de deeglapjes met 1 eetlepel vulling en vouw ze goed dicht. Zorg ervoor dat er geen lucht in de dumplings zit.
  5. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de dumplings met een deksel op de pan zodat ze tegelijkertijd bakken en stomen.
  6. Serveer de mandu met de gebakken kant naar boven en bestrooi met de munt. Leg een bolletje ijs erbij.

Ingrediënten

4 personen

145 gram bloem

400 gram gemengde bosvruchten

100 gram poedersuiker

3 eetlepels zonnebloemolie

1 eetlepel munt gehakt

300 milliliter roomijs

Ingrediënten

Voor 4 personen

Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,38
Alternatief
1
Bio+ Bosvruchten 2 x 150 gram product photo
Bio+ Bosvruchten 2 x 150 gramBio+ Bosvruchten 2 x 150 gram2,63
Alternatief
2
Van Gilse Poedersuiker product photo
Van Gilse PoedersuikerVan Gilse Poedersuiker 250 Gram Bus0,79
Alternatief
1
g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie 1000 ml1,59
Alternatief
1
Biologische kruidenplant munt product photo
Biologische kruidenplant muntMunt bio1,74
Alternatief
1
g'woon Slagroomijs pecan caramel product photo
g'woon Slagroomijs pecan caramelg'woon roomijs pecan karamel 900ml2,77
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
490
Koolhydraten
75
Vetten
16
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
8
Vezels
3
Zout
0.2
Suiker
0