0
Winkelmand

Krieltjessalade met gegrilde zalm en haricot verts

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de krieltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking
  2. Snijd de uiteinden van zowel de haricot verts als van de little gem. Hak de peterselie en de bieslook fijn en pers het sap uit 1 citroen.
  3. Kook de eitjes en de haricot verts in 1 pan in 6 tot 8 minuten gaar.
  4. Meng de olijfolie, het citroensap, de mosterd en de fijngehakte kruiden tot een dressing.
  5. Verhit een grillpan en bestrijk de zalm ondertussen met olijfolie. Gril de zalm aan beide zijden ongeveer 3 minuten.
  6. Pel de eieren en snijd in parten. Meng de little gem bladeren, krieltjes, haricot verts en de dressing. Verdeel over 4 borden. Garneer met de zalm en de eierpartjes.

Ingrediënten

4 personen

600 gram krieltjes

700 gram haricots verts

4 stuks zalmfilets

3 kropjes little gem

0.5 bosje peterselie

0.5 bosje bieslook

4 eetlepels extra vergine olijfolie

1 eetlepel mosterd

1 stuk citroen

4 stuks eieren

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710624251154 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
HAK Haricots verts extra fijn product photo
HAK Haricots verts extra fijnHak Prinsessenbonen 680 g pot3,99
Alternatief
1
8710725022103 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Little Gem sla product photo
Little Gem slaLittle Gem sla1,49
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1
8710624027865 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Marne Franse mosterd mild product photo
Marne Franse mosterd mildFranse mosterd 235 gr0,99
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M2,99
Alternatief
1

Alternatief