0
Winkelmand

Krokante asperges met ham

Probeer ook eens deze heerlijke krokante asperges met ham!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd het onderste houtachtige gedeelte van de asperges af.
  2. Kook de asperges in ruim kokend water met zout in circa 8 minuten beetgaar. Spoel ze onder koud water af en laat ze drogen op keukenpapier.
  3. Wikkel de asperges per 2 stuks in een plakje ham maar laat de kopjes vrij.
  4. Rol deze pakketjes door de bloem en daarna door het geklopte eiwit. Rol ze vervolgens door het paneermeel en laat ze een uurtje in de koelkast opstijven.
  5. Verwarm de olie in een wijde pan en frituur de pakketjes per 4 stuks rondom goudbruin.
  6. Laat ze even uitlekken op keukenpapier en serveer direct. Lekker met een sausje van zure room, mosterd en gehakte kruiden.

Ingrediënten

4 personen

400 gram groene asperges

150 gram gekookte ham

2 eetlepels bloem

1 eiwit losgeklopt

100 gram paneermeel

100 milliliter arachideolie
of
100 milliliter zonnebloemolie

Ingrediënten

Voor 4 personen

EAT ME Groene aspergetips product photo
EAT ME Groene aspergetipsEAT ME Groene aspergetips5,99
Alternatief
2
Trots van Coop Authentieke yorkham product photo
Trots van Coop Authentieke yorkhamTop! van Coop Authentieke yorkham3,00
Alternatief
2
Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,45
Alternatief
1
8715295001824 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woonPaneermeel Naturel product photo
g'woonPaneermeel Naturelg'woonPaneermeel Naturel0,45
Alternatief
1
g'woon Arachideolie product photo
g'woon Arachideolieg'woon Arachideolie3,99
1
g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie1,75
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
350
Koolhydraten
25
Vetten
22
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
12
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0