0
Winkelmand

Krokante asperges met sojadip

Probeer ook eens krokante asperges met sojadip!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd een klein stukje van de onderkant van de asperges. Strooi 4 eetlepels bloem op een bord.
  2. Meng de bloem met zout, peper en het (bruisend) water tot een beslag. Klop het eiwit stijf en schep het door het beslag. Er mogen klontjes inzitten.
  3. Verhit de olie tot 170°C. Haal de asperges eerst door de bloem, daarna door het beslag en frituur ze in circa 5 minuten goudbruin. Laat uitlekken.
  4. Meng de ingrediënten voor de saus door elkaar en serveer bij de gefrituurde asperges.

Ingrediënten

2 personen

400 gram groene asperges

150 gram bloem

150 gram bloem

225 milliliter koolzuurhoudend bronwater koud

1 eiwit

frituurolie (naar smaak toevoegen) om in te frituren

voor de sojadip

4 eetlepels sojasaus

1 rode peper fijngehakt, zonder zaadjes

1 eetlepel sesamolie

1 theelepel azijn

Ingrediënten

Voor 2 personen

EAT ME Groene aspergetips product photo
EAT ME Groene aspergetipsEAT ME Groene aspergetips5,99
Alternatief
2
Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,45
Alternatief
1
8710624344443 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8715295001824 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624237028 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8711200208401 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
Royal Mail Sesamolie product photo
Royal Mail SesamolieRoyal Mail sesamolie 125ml2,49
Alternatief
1
Bio+ Natuurazijn product photo
Bio+ NatuurazijnBio+ natuurazijn 1l fles0,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
640
Koolhydraten
75
Vetten
28
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
18
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0