0
Winkelmand

Kroketjes van tomatenstamppot met feta en pijnboompitten

Probeer eens deze kroketjes van tomatenstamppot met feta en pijnboompitten.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan goudbruin.
  2. Meng de stamppot met de feta, oregano, pijnboompitten en 1 eetlepel losgeklopt ei. Vorm er gelijke porties van en rol met een koele hand tot kroketjes.
  3. Rol deze eerst door de bloem, dan door het ei en ten slotte door het paneermeel. Leg de kroketjes eventueel 30 minuten in de diepvries om op te stijven of frituur ze direct.
  4. Verhit de frituurolie tot 180ºC en frituur hierin de kroketjes om en om goudbruin.

Ingrediënten

4 personen

100 gram pijnboompitten

500 gram tomatenstamppot gekoeld

100 gram feta verbrokkeld

1 eetlepel gedroogde oregano

2 eieren losgeklopt

50 gram bloem

200 gram paneermeel

500 milliliter frituurolie

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Pijnboompitten product photo
g'woon Pijnboompitteng'woon Pijnboompitten2,58
Alternatief
3
Arla Apetina naturel plakken product photo
Arla Apetina naturel plakkenArla Apetina naturel plakken1,95
Alternatief
1
8712200078223 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,45
Alternatief
1
g'woonPaneermeel Naturel product photo
g'woonPaneermeel Naturelg'woonPaneermeel Naturel0,45
Alternatief
2
g'woon Frituurolie product photo
g'woon Frituurolieg'woon frituurolie 2 liter3,45
Alternatief
1

Niet beschikbaar

tomatenstamppot
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
825
Koolhydraten
62
Vetten
52
Verzadigde vetten
11
Eiwitten
25
Vezels
5
Zout
1.6
Suiker
0