0
Winkelmand

Kruidenomelet met paprika en ui

Dit gezonde en smaakvolle omelet staat snel op tafel. Gevuld met verse kruiden en groenten is dit een ware traktatie.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de peterselie, bieslook en de helft van de basilicum heel fijn.
  2. Klop de eieren met een vork los met 4 eetlepels water en voeg de gehakte kruiden, zout en peper toe.
  3. Snijd de ui en de puntpaprika in ringen.
  4. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en roerbak de ui en paprika in ca. 4 minuten op middelhoog vuur beetgaar.
  5. Neem uit de pan. Verhit de rest van de olijfolie in 2 koekenpannen en bak 2 omeletten op hoog vuur. Leg ze, zo gauw het ei net gestold is op warme borden, vouw ze dubbel en bak nog 2 omeletten.
  6. Verdeel de ui en puntpaprika erover. Garneer met de rest van de basilicumblaadjes.

Ingrediënten

4 personen

20 gram platte peterselie

10 gram bieslook

20 gram basilicum

6 eieren

0.5 theelepel zout

0.5 theelepel versgemalen zwarte peper

2 rode uien

2 zoete puntpaprika's

2 eetlepels olijfolie

Ingrediënten

Voor 4 personen

Verse peterselie product photo
Verse peterselie1,85
Alternatief
1
Verse bieslook product photo
Verse bieslook0,92
Alternatief
1
Verse basilicum product photo
Verse basilicum1,53
Alternatief
1
Coop scharreleieren maat M (6 stuks) product photo
Coop scharreleieren maat M (6 stuks)1,99
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen Zeezout2,55
Alternatief
1
Verstegen Zwarte peper product photo
Verstegen Zwarte peper2,85
Alternatief
1
Rode ui duo product photo
Rode ui duo0,59
Alternatief
1
Zoete puntpaprika's product photo
Zoete puntpaprika's1,55
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneel3,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
190
Koolhydraten
6
Vetten
13
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
12
Vezels
3
Zout
0.6
Suiker
0