Bereiding
Ingrediënten
Bereiding
- Snijd de peterselie, bieslook en de helft van de basilicum heel fijn.
- Klop de eieren met een vork los met 4 eetlepels water en voeg de gehakte kruiden, zout en peper toe.
- Snijd de ui en de puntpaprika in ringen.
- Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en roerbak de ui en paprika in ca. 4 minuten op middelhoog vuur beetgaar.
- Neem uit de pan. Verhit de rest van de olijfolie in 2 koekenpannen en bak 2 omeletten op hoog vuur. Leg ze, zo gauw het ei net gestold is op warme borden, vouw ze dubbel en bak nog 2 omeletten.
- Verdeel de ui en puntpaprika erover. Garneer met de rest van de basilicumblaadjes.
Ingrediënten
4 personen
Voedingswaarde
- Energie
- 190
- Koolhydraten
- 6
- Vetten
- 13
- Verzadigde vetten
- 0
- Eiwitten
- 12
- Vezels
- 3
- Zout
- 0.6
- Suiker
- 0