0
Winkelmand

Kruidige boerenkooldip

Probeer eens deze kruidige boerenkooldip!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olijfolie en roerbak hierin de boerenkool en knoflook.
  2. Meng met de roomkaas, citroensap of wittewijnazijn, peterselie en bieslook tot een dip. Serveer met toastjes.

Ingrediënten

2 eetlepels olijfolie

150 gram boerenkool panklaar

2 teentjes knoflook fijngehakt

200 gram roomkaas

2 eetlepels citroensap
of
2 eetlepels wittewijnazijn

3 eetlepels peterselie fijngehakt

1 eetlepel bieslook fijngehakt

Ingrediënten

Voor 0 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
8720600609824 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogKnoflook droog1,19
Alternatief
1
Monchou Verse Roomkaas product photo
Monchou Verse RoomkaasMonChou Roomkaas Verse 100 g Wikkel1,25
Alternatief
2
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
8710624237240 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1

Alternatief