Bereiding
Ingrediënten
Bereiding
- Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel goed af met koud water.
- Snijd de kipfilet in blokjes. Snijd de lente-ui in schuine dunne ringen en houd wat groene ringen apart voor de garnering. Hak de pinda’s fijn.
- Verhit een scheutje olie in een wokpan en wok de kipblokjes in 4 minuten rondom goudbruin. Schep vervolgens de wokgroente erdoor en wok nog eens 4 minuten. Voeg de woksaus en de noedels toe. Verwarm kort en haal dan de wokpan van het vuur.
- Verdeel de noedels over de kommen en garneer met fijngehakte pinda’s en lente-ui.
Ingrediënten
4 personen
Voedingswaarde
- Energie
- 0
- Koolhydraten
- 0
- Vetten
- 0
- Verzadigde vetten
- 0
- Eiwitten
- 0
- Vezels
- 0
- Zout
- 0
- Suiker
- 0