0
Winkelmand

Kruidige Thaise noedels met pinda’s

Dit simpele wokgerecht staat in een handomdraai op tafel. Vol van smaak en met de dagelijkse portie groenten.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel goed af met koud water.
  2. Snijd de kipfilet in blokjes. Snijd de lente-ui in schuine dunne ringen en houd wat groene ringen apart voor de garnering. Hak de pinda’s fijn.
  3. Verhit een scheutje olie in een wokpan en wok de kipblokjes in 4 minuten rondom goudbruin. Schep vervolgens de wokgroente erdoor en wok nog eens 4 minuten. Voeg de woksaus en de noedels toe. Verwarm kort en haal dan de wokpan van het vuur.
  4. Verdeel de noedels over de kommen en garneer met fijngehakte pinda’s en lente-ui.

Ingrediënten

4 personen

400 gram Thaise roerbakgroenten

80 milliliter Go-Tan Pad Thai woksaus

360 gram kipfilets

250 gram Go-Tan rijstnoedels

2 stengels lente-uien

1 handje ongezouten pinda

Ingrediënten

Voor 4 personen

Wokgroenten Thaise stijl product photo
Wokgroenten Thaise stijl1,99
Alternatief
1
Go-Tan Wok original pad thai product photo
Go-Tan Wok original pad thai1,85
Alternatief
1
Kipfilet product photo
Kipfilet4,31
Alternatief
1
Go-Tan Miehoen Rijstnoedels 250g product photo
Go-Tan Miehoen Rijstnoedels 250g1,69
Alternatief
1
 product photo
lente-uien
Alternatief
g'woon Pinda's ongezouten product photo
g'woon Pinda's ongezouten0,95
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
0
Koolhydraten
0
Vetten
0
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
0
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0