0
Winkelmand

Kruidkoekmousse met mango en pistache

Probeer deze kruidkoekmousse met mango en pistache! Perfect tijdens de speciale dagen of als je jezelf of je familie wilt verwennen.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maal de kruidkoek tot fijne kruimels en houd 50 gram apart.
  2. Klop de eiwitten stijf in een vetvrije kom.
  3. Klop de slagroom lobbig en schep 150 gram koekkruimels erdoor. Spatel de eiwitten door de slagroom.
  4. Houd enkele blokjes mango apart voor de garnering. Verdeel de rest van de mango over de coupes.
  5. Schep de kruidkoekmousse erop en laat circa 30 minuten opstijven in de koelkast.
  6. Garneer voor het serveren met de overige mangoblokjes. Bestrooi de coupes met de pistachenootjes en de rest van de koekkruimels.

Ingrediënten

4 personen

200 gram kruidkoeken

2 eiwitten

200 milliliter slagroom

2 mango's geschild, in blokjes

50 gram pistachenoten gepeld, grof gehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Peijnenburg Ontbijtkoek naturel gesneden product photo
Peijnenburg Ontbijtkoek naturel gesnedenPeijnenburg gesneden ontbijtkoek 485 gram Wikkel1,75
Alternatief
1
Coop Scharrel eieren maat M product photo
Coop Scharrel eieren maat MCoop Vrije uitloop ei M 10 stuks3,49
Alternatief
1
Melkan Houdbare slagroom product photo
Melkan Houdbare slagroommelkan Houdbare slagroom 35% vet 200ml0,81
Alternatief
1
EAT ME Mango product photo
EAT ME MangoMango ready to eat1,79
Alternatief
2
g'woon Pistachenoten product photo
g'woon Pistachenoteng'woon gezouten pistache noten 150gr2,01
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
495
Koolhydraten
57
Vetten
25
Verzadigde vetten
12
Eiwitten
7
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0