0
Winkelmand

Kwark-crème brûlée met mandarijn en rozijnen

Probeer ook eens deze heerlijke Kwark-crème brûlée met mandarijn en rozijnen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Wel de rozijnen in de rum of likeur. Meng ze door de mandarijntjes en schep het vruchtenmengsel in de schaaltjes.
  2. Verhit de ovengrill. Verdeel de kwark over de vruchten en strijk deze glad.
  3. Strooi de basterdsuiker erover zodat de kwark helemaal bedekt is met een suikerlaagje.
  4. Schuif de schaaltjes dicht onder de grill en laat de suiker in 2-3 minuten karameliseren. Blijf erbij en kijk of de suiker niet te donker wordt.

Ingrediënten

4 personen

75 gram blanke rozijnen

3 eetlepels rum
of
3 eetlepels sinaasappellikeur

312 gram mandarijntjes uitgelekt, blik, op sap

450 gram milde kwark
of
450 gram franse magere kwark

7 eetlepels lichtbruine basterdsuiker

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Blanke rozijnen product photo
g'woon Blanke rozijnenG'Woon rozijn blanke 375 gram2,24
1
Melkunie Rum rozijnen vla product photo
Melkunie Rum rozijnen vlaMelkunie fruitvla rum/rozijnen 1L pak1,99
Alternatief
1
Passoã Orange juice product photo
Passoã Orange juicePassoa Pre-Mix Orange 5% 0.25L1,88
Alternatief
1
8422480030476 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624256944 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan Magere Franse kwark product photo
Melkan Magere Franse kwarkmelkan Magere franse kwark 500gr0,99
Alternatief
1
Van Gilse Lichte basterdsuiker product photo
Van Gilse Lichte basterdsuikerVan Gilse Lichte Basterdsuiker 600 Gram Stazak0,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
255
Koolhydraten
44
Vetten
1
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
13
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0