0
Winkelmand

Kwarkspread met radijs en gepofte aardappel

Snel en eenvoudig een lekkere kwarkspread op tafel? Probeer eens deze snelle en lekkere kwarkspread met radijs en gepofte aardappel uit!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Prik de aardappels in en leg ze in een cirkel op een magnetronschaal. Zet circa 6 minuten op 800 Watt in de magnetron. Draai de aardappels om en gaar ze nog 4-6 minuten op 800 Watt (afhankelijk van de grootte van de aardappels). Laat ze afgedekt buiten de magnetron even nagaren.
  2. Rasp intussen de helft van de radijsjes en snijd de andere helft in plakjes. Meng de kwark met zout, peper, 2 eetlepels olijfolie, de helft van de bosui, geraspte radijs en knoflook.
  3. Snijd de aardappels kruislings in, druk ze iets open en verdeel de kwarkspread erover. Leg de plakjes radijs en de rest van de bosui erop. Besprenkel met de rest van de olijfolie.

Ingrediënten

4 grote vastkokende aardappels schoongeboend

1 bosje radijsjes

450 gram kwark

4 eetlepels olijfolie

1 lente-/bosui in smalle ringen

1 teentje knoflook fijngehakt

Ingrediënten

Voor 0 personen

Aardappelen vastkokend groen product photo
Aardappelen vastkokend groenAardappelen vastkokend groen4,29
Alternatief
1
8710725023070 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan Magere Franse kwark product photo
Melkan Magere Franse kwarkmelkan Magere franse kwark 500gr0,99
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
3545 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
305
Koolhydraten
25
Vetten
15
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
15
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0