0
Winkelmand

Labne

Een soort hangop is deze Midden-Oosterse labne. Laat yoghurt uitlekken met wat zout, lekker als dip bij diverse gerechten.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Leg de brandschone uitgewrongen natte theedoek in het vergiet boven een kom. Klop de yoghurt met zeezout door elkaar en giet in de doek. Dek af met een bord en laat 1 nacht uitlekken in de koelkast.
  2. Schep de volgende dag de labne uit de doek in een afsluitbare bak. Lekker als dip met smaakmakers als dukkah of za'atar. Bewaar tot circa 3 dagen in de koelkast.

Ingrediënten

4 personen

500 milliliter volle yoghurt

2 theelepels zeezout

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710624290108 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1

Alternatief