0
Winkelmand

Lasagnepannenkoek van Cindy Groen

Probeer eens deze lasagnepannenkoek van Cindy Groen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm een scheutje olijfolie in een hapjespan en fruit hierin de uien.
  2. Pers de tenen knoflook boven de pan uit en bak een halve minuut mee.
  3. Voeg het gehakt toe en bak het rul.
  4. Doe daarna de tomatenpuree en een eetlepel tijm in de pan en laat de saus een kwartier zachtjes pruttelen.
  5. Doe daarna de tomatenblokjes erbij en laat nog 5 minuten doorkoken.
  6. Breng op smaak met zout en peper.
  7. Doe een grote lepel pannen- koekbeslag in een schaaltje en roer daar de spinazie en de Italiaanse kruiden door.
  8. Doe een scheutje zonnebloem- olie in een pan, laat de pan goed heet worden en giet het gekruide beslag erin.
  9. Bestrooi de bovenkant direct met de geraspte kaas.
  10. Draai de pannenkoek om en laat 'm op een bord glijden.
  11. Besmeer de helft van de pannenkoek met lasagnesaus en klap 'm dicht.
  12. Serveer met een salade van rucola en zongedroogde tomaatjes.

Ingrediënten

1 persoon

2 uien fijngesneden

olijfolie om mee te bakken (naar smaak toevoegen)

2 tenen knoflook

1 kilogram gekruid gehakt

1 blikje tomatenpuree 500 ml

1 eetlepel tijm

4 verse tomaten in blokjes

peper en zout (naar smaak toevoegen)

1 kom pannenkoekbeslag

1 eetlepel spinazie gehakt

1 theelepel Italiaanse gedroogde kruiden

1 scheutje zonnebloemolie

1 eetlepel geraspte kaas

Ingrediënten

Voor 1 persoon

Grano ui product photo
Grano uiTop! van Coop Ui XL0,49
Alternatief
2
g'woon Bak & braad olijfolie product photo
g'woon Bak & braad olijfolieg'woon Bak & Braad Olijf 400ml1,15
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Gehakt half om half gekruid product photo
Gehakt half om half gekruidCoop Half om half gehakt gekruid 1 x 500 gram3,59
Alternatief
2
g'woon Tomatenpuree dubbel geconcentreerd product photo
g'woon Tomatenpuree dubbel geconcentreerdg'woon tomatenpuree dubbel geconcentreerd 140gr0,49
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.1,95
1
Tomaten rond product photo
Tomaten rondTomaten rond1,09
Alternatief
1
8715800000595 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710466266224 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Spinazie product photo
SpinazieSpinazie1,45
Alternatief
1
Verstegen Italiaanse kruiden product photo
Verstegen Italiaanse kruidenVerstegen Italiaanse kruiden 50 g Pot3,15
Alternatief
1
8710624236915 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan Belegen 48+ kaas geraspt product photo
Melkan Belegen 48+ kaas gerasptMelkan Kaas 48+ Belegen WGM Geraspt 175g2,49
Alternatief
1

Alternatief