0
Winkelmand

Lauwwarme tuinbonensalade met broccoli en pijnboompitten

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de tuinbonen en broccoli in circa 4 minuten beetgaar. Klop ondertussen de basilicum, ansjovis, citroensap en olijfolie in een keukenmachine tot een dressing en breng op smaak met zout en peper.
  2. Schenk de dressing over de tuinbonen en broccoli en roer goed door.
  3. Bestrooi met de pijnboompitten, schaaf met een dunschiller krullen Parmezaanse kaas over de salade en serveer direct.

Ingrediënten

4 personen

300 gram tuinbonen diepvries

300 gram broccoli in kleine roosjes

1 handje basilicum

3 ansjovisfilets

1 citroen sap

4 eetlepels olijfolie

2 eetlepels pijnboompitten geroosterd

75 gram Parmezaanse kaas

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Tuinbonen extra fijn product photo
g'woon Tuinbonen extra fijng'woon Tuinbonen extra fijn 680g1,39
Alternatief
1
2134200000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
John West Ansjovisfilet in olijfollie product photo
John West Ansjovisfilet in olijfollieJohn West Ansjovisfilet in olijfollie3,29
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
g'woon Pijnboompitten product photo
g'woon Pijnboompitteng'woon Pijnboompitten2,58
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
285
Koolhydraten
6
Vetten
20
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
16
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0