0
Winkelmand

Lekkerbekjes met spinazie-pastinaak stamppot

Een snelle stamppot van echte seizoensgroenten. Heerlijk met de malse vis van de lekkerbekjes.

Bereiding
Ingredi├źnten

Bereiding

  1. Rasp de pastinaken en hak ze in grove stukken. Hak de dille grof.
  2. Doe de stamppot aardappelen en de pastinaak in een pan en zet niet volledig onder water. Breng aan de kook en kook voor 10 minuten. Voeg de spinazie erbij en kook nog 2 minuten mee. Giet af en bewaar een deel van het kookvocht. Voeg 2 el piccalilly en de helft van de dille toe en stamp met behulp van een stamper tot een stamppot. Voeg eventueel wat kookvocht toe om de stamppot wat smeuïger te maken. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Bak de lekkerbekjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Verdeel de stamppot over 4 borden en leg de lekkerbekjes ernaast. Garneer de stamppot met kappertjes, dille en eventueel wat piccalilly naar smaak.

Ingredi├źnten

4 personen

4 lekkerbekjes

500 gram stamppot aardappelen

500 gram pastinaak

400 gram spinazie

3 eetlepels kappertjes

1 bakje dille

2 eetlepels piccalilly

Ingredi├źnten

Voor 4 personen

Vismarine Lekkerbek product photo
Vismarine Lekkerbek2,86
Alternatief
1
Stamppotaardappelen product photo
Stamppotaardappelen1,39
Alternatief
1
Bio+ Pastinaken product photo
Bio+ Pastinaken1,29
1
Spinazie product photo
Spinazie1,55
Alternatief
1
 product photo
kappertjes
Alternatief
Verse dille product photo
Verse dille1,53
Alternatief
1
Faja Lobi Piccallily madame jeanette product photo
Faja Lobi Piccallily madame jeanette2,59
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
0
Koolhydraten
0
Vetten
0
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
0
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0