Bereiding
Ingrediënten
Bereiding
- Rasp de pastinaken en hak ze in grove stukken. Hak de dille grof.
- Doe de stamppot aardappelen en de pastinaak in een pan en zet niet volledig onder water. Breng aan de kook en kook voor 10 minuten. Voeg de spinazie erbij en kook nog 2 minuten mee. Giet af en bewaar een deel van het kookvocht. Voeg 2 el piccalilly en de helft van de dille toe en stamp met behulp van een stamper tot een stamppot. Voeg eventueel wat kookvocht toe om de stamppot wat smeuïger te maken. Breng op smaak met peper en zout.
- Bak de lekkerbekjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verdeel de stamppot over 4 borden en leg de lekkerbekjes ernaast. Garneer de stamppot met kappertjes, dille en eventueel wat piccalilly naar smaak.
Ingrediënten
4 personen
Voedingswaarde
- Energie
- 0
- Koolhydraten
- 0
- Vetten
- 0
- Verzadigde vetten
- 0
- Eiwitten
- 0
- Vezels
- 0
- Zout
- 0
- Suiker
- 0