0
Winkelmand

Lentestamppotje met rucola en tomaatjes

Probeer eens dit lentestamppotje met rucola en tomaatjes!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de aardappels in circa 20 minuten gaar. Giet af en stamp met de melk en pesto tot een fijne puree. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Zet de pan terug op de warmtebron, voeg de rucola en tomaatjes toe en warm circa 3 minuten mee op een lage stand.
  3. Verbrokkel de feta over de stamppot en serveer direct.

Ingrediënten

4 personen

1 kilogram kruimige aardappel geschild, in stukken

150 milliliter melk warm

1 potje rode pesto

150 gram rucola

125 gram cherry-/kerstomaatjes gehalveerd

100 gram feta

Ingrediënten

Voor 4 personen

Kruimige aardappelen groen product photo
Kruimige aardappelen groenKruimige aardappelen groen4,09
Alternatief
1
Melkan Halfvolle melk product photo
Melkan Halfvolle melkMelkan Melk Verse Halfvolle 1 l Pak met punt1,09
Alternatief
1
g'woon Rode pesto multipack product photo
g'woon Rode pesto multipackg'woon Rode Pesto 2x90gr1,89
Alternatief
1
Rucola slamelange product photo
Rucola slamelangeUnbranded Rucola sla melange 150 GRM VERPAKT2,19
Alternatief
1
Coop Cherrytomaten product photo
Coop CherrytomatenCherrytomaten 250g0,89
Alternatief
1
Arla Apetina naturel plakken product photo
Arla Apetina naturel plakkenArla Apetina naturel plakken1,95
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
320
Koolhydraten
47
Vetten
8
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
12
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0