0
Winkelmand

Loempia met vulling van mihoen en krabstick

Probeer eens deze lekkere loempia met vulling van mihoen en krabstick!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bereid de mihoen in kokend water met 1 kippenbouillontablet volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel onder koud water en laat goed uitlekken.
  2. Knip de mihoen in grove stukken en meng met de lente-/bosuitjes, koriander, rode peper en krabsticks (surimi).
  3. Leg per loempia 2 vellen filodeeg op elkaar, leg er zo 4 in een ruitvorm op het werkblad en verdeel de vulling over het midden van de vellen.
  4. Sla eerst de zijpunten naar binnen en rol dan van onder naar boven op. Plak de randen vast met een beetje water en laat afgedekt met een schone doek in de koelkast rusten.
  5. Verhit 200 ml zonnebloemolie en bak de loempia's om en om in een paar minuten goudbruin en krokant. Houd ze eventueel warm in een lauwwarme oven.
  6. Lekker met chili- of sojasaus.

Ingrediënten

4 personen

1 pak filodeeg ontdooid

100 gram mihoen

1 kippenbouillontablet

4 lente-/bosuitjes in smalle ringen

1 bosje verse koriander grof gehakt

0.5 rode peper in dunne ringen, zonder zaadjes

200 gram krabsticks fijngesneden

200 milliliter zonnebloemolie

Ingrediënten

Voor 4 personen

Duca Filodeeg product photo
Duca FilodeegDuca Filodeeg 224g, diepvries1,39
1
8710624200572 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8585002421081 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3545 product photo
4
Momenteel niet beschikbaar
8718503613383 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
8710624294939 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie1,75
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
385
Koolhydraten
55
Vetten
14
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
11
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0