Bereiding
Ingrediënten
Bereiding
- Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Laat de pasta uitlekken en afkoelen.
- Was de komkommer en snijd hem in blokjes.
- Laat de kikkererwten uitlekken in een zeef.
- Snijd de kipfilet in reepjes.
- Pel de knoflook en pers de teen uit in een kommetje.
- Pers de sinaasappel uit en voeg het sap toe aan de knoflook.
- Voeg yoghurt, kerrie en tijm toe en meng tot een dressing.
- Meng de dressing door de pasta.
- Voeg de komkommer, wortel, kipfilet en veldsla toe.
Ingrediënten
4 personen
Voedingswaarde
- Energie
- 486.23
- Koolhydraten
- 71.9
- Vetten
- 5.92
- Verzadigde vetten
- 1.26
- Eiwitten
- 29.82
- Vezels
- 12.24
- Zout
- 0.64
- Suiker
- 9.5