0
Winkelmand

Macaroni met parmaham en champignons

Probeer ook eens deze macaroni met parmaham en champignons!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng in een pan ruim water met zout aan de kook en kook de macaroni beetgaar.
  2. Fruit de ui circa 4 minuten in de olie.
  3. Voeg de knoflook en champignons toe en roerbak een paar minuten op hoge stand.
  4. Verlaag de temperatuur en bak de hamrepen en peterselie een paar minuten mee. Schep de uitgelekte macaroni erdoor, bestrooi met peper en serveer direct met de kaas.

Ingrediënten

4 personen

300 gram pastaschelpjes

1 ui gesnipperd

4 eetlepels olijfolie

2 teentjes knoflook gesnipperd

600 gram kastanjechampignons in vieren

150 gram parmaham in repen

3 eetlepels platte peterselie fijngehakt

50 gram Parmezaanse kaas versgeraspt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand'Italia Tagliatelle product photo
Grand'Italia TagliatelleGrand'Italia Tagliatelle all'Uovo 500 g2,99
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
8710725043030 product photo
Alternatief
3
Momenteel niet beschikbaar
8719189104332 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar
Platte peterselie product photo
Platte peterseliePlatte peterselie0,89
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
555
Koolhydraten
61
Vetten
21
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
29
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0