0
Winkelmand

Macaroni met zalm, garnalen en room

Probeer eens macaroni met zalm, garnalen en room!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng 1.5 liter water aan de kook. Voeg zout toe en kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Stort de macaroni in een vergiet en laat kort uitlekken.
  2. Schep de macaroni terug in de pan en voeg de mascarpone, pepersnippers (of sambal), citroenschil, peterselie, zalmstukjes, gerookte zalmsnippers en garnalen toe.
  3. Verwarm het geheel al omscheppend, zodat de mascarpone smelt en de zalmstukjes nét gaar worden, ze mogen nog een beetje glazig zijn. Verdeel de macaroni over twee diepe borden en maal er naar smaak wat zout en peper over.

Ingrediënten

2 personen

200 gram macaroni

125 gram mascarpone
of
125 gram roomkaas

0.5 rode peper fijngesnipperd, zonder zaadjes
of
0.5 theelepel sambal oelek

0.5 citroen schoongeboend, rasp

1 takje verse peterselie fijngesneden

125 gram zalmfilet in kleine stukjes

75 gram gerookte zalmsnippers

75 gram garnalen

Ingrediënten

Voor 2 personen

Bio+ Macaroni volkoren product photo
Bio+ Macaroni volkorenBio+ Macaroni volkoren 500gr1,33
Alternatief
1
Galbani Mascarpone product photo
Galbani MascarponeGalbani Mascarpone 250G2,35
1
Monchou Verse Roomkaas product photo
Monchou Verse RoomkaasMonChou Roomkaas Verse 100 g Wikkel1,25
Alternatief
2
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
Conimex Sambal oelek product photo
Conimex Sambal oelekConimex Sambal Oelek Sac 200G 6x1,39
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
8710725022103 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624212575 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624274986 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
875
Koolhydraten
73
Vetten
44
Verzadigde vetten
21
Eiwitten
45
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0