0
Winkelmand

Mais-cappuccino

Maak zelf gemakkelijk en snel deze heerlijke maissoep.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Versnipper de ui en hak de peterselie fijn.
  2. Verhit de olie en bak hierin de ui glazig. Voeg de rozemarijn en mais toe en bak de mais en ui lichtbruin.
  3. Houd 2 eetlepels peterselie apart om te garneren. Voeg de bouillon en de rest van de peterselie toe en kook 5 minuten. Pureer de soep met een staafmixer en zeef deze vervolgens.
  4. Voeg de melk toe en breng op smaak met zout en peper. Pureer de soep nogmaals om deze extra schuimig te maken.
  5. Serveer de soep in kopjes bestrooid met peterselie.

Ingrediënten

4 personen

3 eetlepels olijfolie

2 uien gesnipperd

2 takjes rozemarijn gerist

2 blikjes mais

0.5 bosje peterselie fijngehakt

500 milliliter groentebouillon

500 milliliter melk

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
8712200757203 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Bonduelle Crispy Maïs product photo
Bonduelle Crispy MaïsBonduelle groenteconserven Crispy maïs 150g blik1,09
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
7613032868895 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melk product photo
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melkBio+ Biologische halfvolle melk 1,5% 1L1,09
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
240
Koolhydraten
26
Vetten
11
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
7
Vezels
3
Zout
1.8
Suiker
0